Stenstark Ekonomi AB

Hej på er alla och välkomna till min blogg som jag har skrivit i en hel del de senaste dagarna. Äntligen fick även jag ett par veckors ledighet, det här med att ta ledigt när man har ett företag är inte en självklarhet men nu har jag lärt upp min brorsdotter så hon håller i skutan för närvarande. Jag har ändå lite svårt att släppa tankarna på jobbet så det här inlägget blir på sätt och vis ett sådant inlägg som har med jobbet att göra, eller snarare den redovisning i Norrköping som jag får hjälp med utav företaget Stenstark Ekonomi. 

Gudbevars vad det var jobbigt med bokföringen och redovisningen, det var på sätt och vis en välsignelse att jag inte fattade vilket slitgöra just dessa delar av mitt företags arbete var, för då hade jag nog inte startat upp företaget. I ett helt år höll jag i trådarna själv men sedan gjorde jag ett fel som hände för att jag inte hade kunskapen i regelverket och fick en restskatt på femtio tusen, en restskatt som hade kunnat undvikas om jag gjort rätt från början och hållit koll på det här med vilka avdrag jag var berättigad till. Jag gjorde det bästa man kan göra som företagare i en sådan situation, jag hörde av mig till Stenstark Ekonomi och sedan dess så tar de hand om all bokföring och redovisning och ser till att inget missas. Denna redovisning i Norrköping erbjuds till reducerat pris de första tre månaderna till nya kunder och känner du att det hade varit bra för dig att kunna få hjälp med redovisning i Norrköping med omnejd har du min varmaste rekommendation att höra av dig till Stenstark Ekonomi.