Massage i Täby

Det stillasittande arbetet som revisor gör att jag dels lagt ut över midjan, dels sitter jag nerböjd över datorn och får ont i axlarna och ryggen, jag kände att det gjorde så ont i förra veckan så jag bestämde att det var läge för en massage i Täby igen, och företaget som jag gick till heter Kroppsharmoni.  

Jag har varit där flera gånger, för det är väl så här att med mitt jobb är det lätt hänt att få värk. Det som fungerar allra bäst mot värken är massage. Jag är medveten om att jag borde gå ner ungefär 10 kilo, för även denna övervikt, trots att den inte är så stor, gör att belastningen på ryggen ökar och då givetvis värken. Alltid är det någon på kontoret som har med fika, i dag var det dammsugare och i går var det wienerbröd, och jag har så svårt att avstå för jag är ett riktigt kakmonster, men nu ska det bli andra bullar! Hur som helst så är det alltid som en välsignelse att få massage i Täby där hos Kroppsharmoni för det är massage som både tar bort värken och samtidigt får mig att koppla av. Jag märker tydligt att jag blir mer fokuserad än vanligt ett par dagar efteråt och det passar särskilt bra när man arbetar som revisor och håller på med siffror och beräkningar dagarna i ända. Jag vill verkligen rekommendera er i Täby som har ett intresse av massage, att boka en massagebehandling hos Kroppsharmoni.