En boll for in i rutan

En boll for rätt in genom rutan och glaset gick i tusen bitar. Det var några ungar som spelade boll, och att bollen for in genom fönstret på min redovisningsbyrå var helt och hållet en olyckshändelse och inget pojkstreck. Detta hände i förra veckan och det var väl inte mer än fem grader varmt ute, som det brukar vara den här årstiden, så här gällde det för mig att snabbt hitta en glasmästare i Huddinge. Nu förstår ni kanske att det inte är så att jag har en lista på glasmästare i Huddinge i huvudet, för jag har aldrig behövt vända mig till en glasmästare förut. Men det är ju bra att man i dagens läge hittar den mesta informationen om man går in på datorn, så det gjorde jag och inom en minut hade jag hittat en glasmästare i Huddinge som jag ringde på momangen, och det var till Glasmästare Stefan Holmlund jag hörde av mig till och jag hade en sagolik tur att jag kunde få hjälp redan samma dag, men det var ändå ett glapp på några timmar så jag satte en masonitskiva för fönstret för att hålla ute den värsta kylan. Hur som helst så var det ju bra att jag fick en ny fönsterruta redan inom några timmar, och jag är tacksam till att det här företaget hjälpte mig, och skulle någon av er behöva en glasmästare här i Huddinge så tycker jag att Glasmästare Stefan Holmlund är ett bra företag, för de kommer att kunna ge er den hjälp ni behöver. Nu ska jag inte uppehålla er längre för det var faktiskt inget mer jag skulle säga om det här, men snart skriver jag nya inlägg och missa inte dem!