Ny kamrem och nya däck

Jag behövde byta kamremmen på bilen för det var så att bilen gått många, många mil utan att den var bytt, och när jag kollade på nätet om hur ofta en kamrem ska bytas så såg jag att den borde ha bytts för längesedan. Risken var att min bil skulle få motorskador om jag inte såg till att få den bytt, och jag hörde mig för lite bland vänner och bekanta om de kände till någon bilverkstad på Södermalm som byter kamremmar. Jag fick då veta att det finns en bilverkstad på Södermalm som heter Södermalm Bil & Gummi, och jag bestämde mig för att åka till dem eftersom det var en bra bilverkstad enligt vad jag hörde.  

Det här med bilar och hur de ska skötas om är jag urusel på. Jag arbetar som revisor och har inget praktiskt handlag alls, däremot är jag bra på siffror och bokföring, något ni kanske har märkt ifall ni följer mig regelbundet på bloggen eftersom jag ofta skriver inlägg om sådant jag ägnar mig åt i jobbet. Det är väl så att vissa är bra på bilar, som personalen hos denna bilverkstad på Södermalm, medan andra är bra på annat. När jag kom till Södermalm Bil & Gummi fick jag ett bra bemötande och personalen bytte kamremmen utan att det blev alltför dyrt. När jag ändå var där så sa de till mig att däcken var slitna, det var knappt att de hade blivit godkända om polisen stoppat mig i en flygande kontroll, så jag köpte nya däck till bilen, så nu kör jag säkert både med nya däck och en ny kamrem. Om ni behöver en bilverkstad så tror jag att ni blir lika nöjda med Södermalm Bil & Gummi som jag.