Sinne för detaljer och bokföring

Hej och hallå alla grymma följare. Ni har säkert hört att ADHD kan vara både en förbannelse och välsignelse. I mitt fall innebär det superkrafter, jag går in till saker till hundra procent när det är något jag brinner för, därför har jag startat ett företag och det går alla tiders, på ett par år har jag nyanställt flera personer och nu är jag chef över 25 personer. Tyvärr slarvar jag med detaljer så jag har vänt mig till en redovisningskonsult i Uppsala och det är jag glad över att jag gjorde, för just den här delen av mitt företags arbete klarar jag inte av. Företaget som jag pratar om heter CS Bokföring. 

Nu tänkte jag att det inte bara är vi med ADHD som har svårt med bokföring. Träning ger färdighet och någon gång i framtiden har jag som mål att sätta mig in i både bokföring, deklarationer, årsredovisningar och allt annat inom det här området, men tills vidare låter jag dem som är experter inom området få göra jobbet, då vet jag att det blir riktigt gjort. Alla som har ett företag med mindre än 25 anställda är välkomna att kontakta denna redovisningskonsult i Uppsala. Eftersom mycket av arbetet kan ske digitalt är denna redovisningskonsult i Uppsala inte enbart begränsad till att hjälpa företagare i Uppsala, även du som har ditt företag i någon annan stad kan alltid höra av dig till CS Bokföring. Nu hade jag nog inget mer att berätta om just det här, inte vad jag kan komma på i alla fall.